Thy og oplands bedste og sjoveste gospelkor

omos

Vores formål er gennem gospelsang, at være et livsbekræftende og meningsfuldt fællesskab, hvor mødet mellem mennesker kan forandre liv og berige hverdagen.

2022

Vi har igen afholdt koncerter, hvilket var fantastisk at opleve igen.  Se mere under Koncerthistorik. 
Vi er blevet en del af “Det Kreative Hus” i august. Hvilket betyder, at vi nu øver i Pinsekirkens lokaler i Tilsted. 

2021

Nyt kapitel i ThyGospel starter. Vi er endelig igang efter Corona krisen, og vi er så heldige, at Malin Molander vil være vores nye dirigent. Vi havde første øveaften d. 24. august, med mange nye ansigter og heldigvis også opbakning fra gamle medlemmer.  Det var fantastisk at mødes i et dejligt fællesskab igen med gospel i fokus.

2020

Vi er desværre ramt af Corona krisen. som resten af Danmark  og Verden og vi savner at mødes og vores koncert i april er udskudt til juni.

Vores dygtige og fantastiske instruktør Lars Gaarden har meddelt, at han stopper, så vi søger med lys og lygte efter en ny instruktør.

2019

10 forrygende skønne år er nu gået siden Thy Gospel startede.

Dette markerede vi med, at vi afholdte en fantastisk jubilæums workshop med besøg af Kenn Andersson, San Diego, USA, hvor der var 70 deltagere. Endnu en suveræn oplevelse.  

Overskuddet fra workshoppen på godt 8.000 kr. gik ubeskåret til Solstrålen Thy.

Medlemslisten tæller 32 medlemmer og økonomien er stabil.

2018

2018 startede med et brag af en workshop, hvor vi stablede den bedste workshop på benene i Thy Gospels historie med besøg af Eric Turner, korleder af The Harlem Voices, New York. Overskud på godt 12.000 kr.  gik ubeskåret til HomeStart Thy.

Lars Gaarden sprudler fortsat af energi og modellerer os til fortsat højere niveau. 

2017

Thy Gospel fortsætter den gode udvikling med Lars Gaarden ved roret og vi nyder at synge til mange forskellige arrangementer. 

Vi investerede i elektriske trommer til Mark Turre Pedersen og Peter Østergaard får alt til at harmonere godt. 

Vi er 27 stabile medlemmer og søger herrestemmer med lys og lygte.

2016

2016 vil altid blive husket som “Tour de Sjælland”. Skøn tour, hvor vi fik lov til at opleve hinanden, både med morgenhår og til mange skønne koncerter.

Medlemslisten tæller nu 35 medlemmer og vi har udvidet med Mark Turre Pedersen på trommer. 

Konceptet er det samme som altid: “Vi ønsker at være et livsbekræftende fællesskab, hvor mødet mellem mennesker kan forandre liv og berige hverdagen”

2015

Thy Gospel skaber glæde i fællesskabet med hinanden og hvor vi giver koncerter. Vi tæller nu 31 medlemmer. 2015 blev året hvor vi holdte koncerter uden tekster – vi kommer bedre ud over kanten og i kontakt med tilhørerne

2014

2014 blev året, hvor vi investerede i lydanlæg, mikrofoner, højtalerenhed m.v.og vi fik vores egen lydmand, Peter Østergaard.

Derudover har vi fået Poul Svensson, fantastisk med en dygtig bassist.

2013

Thy Gospel fortsætter den flotte udvikling. Vi er nu 28 medlemmer og Lars Gaarden vores instruktør sætter overlæggeren højt. Vi udvikler os og har det vildt hyggeligt på samme tid.

Vi har nu et bredt repertoire og står ikke tilbage for udfordringer.

2012

Vi har nu eksisteret i 3 år. Vores instruktør Lars Gaarden, Ålborg er et energibundt, som hver øveaften giver sig selv fuldt ud, til stor inspiration og begejstring for medlemmerne. Vi er nu 20 gospelafhængige kormedlemmer. Vi vokser støt og roligt i antal. Thy Gospel er et fællesskab helt ud over det sædvanlige.

2011

August 2011 fik Thy Gospel ny instruktør: Lars Gaarden, som også leder et gospelkor i Ålborg. Ny mand, ny tilgang og ny stil, og masser af fed gospel, det skal man ikke gå glip af.

Oktober 2011 afholdte vi endnu en workshop. Denne gang med Rune Herholdt, Århus. En fantastisk inspirerende dag, som vi afrundede med en koncert.

2010

Workshop “Thy Gospel 2010” blev med udvidet instruktørhold. Ud over Julie og Marcus Lindell havde vi  tiltrukket fire gospeldivaer ” The Petals of Christ”, fra USA. Endnu en suveræn oplevelse. Vores erfaring med gospelworkshops er ikke lang… men vi er allerede afhængige af det kick det giver at blive fyldt op med “The Gospel” på musik, tekst, rytme og relationer… det giver så meget energi og begejstring! Kan kun anbefales. 

Vi har etableret et kor, Thy Gospel har fået Hanne Møller, Nr. Sundby som instruktør.

2009

Workshop “Thy Gospel 2009” blev en succes. Gospel – stemning fyldte deltagerne, og Tingstrup skole emmede af rytmer, fantastisk musik og masser af energi.

Vi tester af om der er mulighed for et kor og Heidi Bisgaard, Aalborg sætter os i gang over en periode.